1.Color Cleanser 200 ml

color-cleanser-seward-med-big

Elimina delicat reziduurile rezultate in urma colorarii parului si eventualele pete de pe piele.

Indicatii de folosire: Aplicati pe o discheta demachianta, tamponati delicat cu discheta zonele ce necesita curatare, apoi clatiti.Dupa folosire inchideti recipientul bine.Testat dermatologic.

 

2. Protect Oil 200 ml

protect_oil_g

Protejeaza scalpul, prevenind iritarea, inrosirea si usturimea pielii, fenomene asociate cu tratamentele cosmetice. Cu efectul de bariera previne formarea petelor cauzate de vopsea pe piele, fara a afecta rezultatul tehnic.

Indicatii de folosire: inainte de a incepe procedeul de vopsire se distribuie un strat subtire de produs pe scalp si pe conturul fetei(frunte, tample si gat).Clatiti dupa vopsire. Testat dermatologic. Doar pentru uz professional.

 

3. Silver 250 ml

silver

Sampon anti-ingalbenire creat pentru a satisface intr-o maniera-tinta cerintele specifice parului blond, alb si cu suvite.

CARACTERISTICI

Sistemul de Colorare SILVER este dedicat persoanelor care vor sa isi pastreze albul natural al parului si pentru cei care doresc ca doar printr-o samponare sa isi reinnoiasca nuantele de blond, fie ele vopsite sau decolorate de soare.

Aceasta formula imbogatita cu Trimetilglicina curata redand in acelasi timp parului hidratarea, luciul si docilitatea. Micro-pigmentii violeti redau acel aspect argintiu superb, inlaturand acea nedorita nuanta galbena specifica parului alb.

Elimina de asemenea si nuanta galbena asociata varstei atunci cand este aplicat pe parul decolorat de soare sau cu suvite.

MOD DE FOLOSIRE:

Distribuiti o cantitate mica de produs pe parul ud, emulsifiati apoi clatiti.

Pentru un efect mai intens anti-ingalbenire, lasati produsul sa actioneze intre 2 si 5 minute. Purtati manusi deoarece poate colora pielea.

NOTA: In cazul parului foarte decolorat, poros si sensibilizat, aplicati cantitati mici, emulsifiati apoi clatiti fara a mai lasa sa actioneze pentru a evita reflexele prea deschise.

PLUS

 • OSMOSISTEM MULTI-PROTECTOR

(Trimetilglicina)

 • PROTEINE DIN GRAU

Proteinele din grau cvaternare cu substantivitate inalta redau parului tratat luciul, matasimea si efectul volumizant vizibil.

 • AGENTI CATIONICI

Polimerii cationici de conditionare cu substantivitate inalta, in combinatie cu proteinele din grau cvaternare redau parului frumusetea naturala, volumul si vigoarea, facandu-l mai usor de pieptanat.

 • MICRO-PIGMENTI VIOLETI

Micro-pigmentii violeti inlatura nedorita nuanta galbena si garanteaza obtinerea unei nuante gri superbe pe parul grizonat sau alb.

In schimb, aspectul parului decolorat de soare sau a celui cu suvite este innoit, odata ce culoarea galbena asociata varstei este inlaturata.

De fapt, actiunea produsului este bazata pe principiul culorilor complementare: luand in considerare cercul culorilor (steaua Ostwald), culorile opuse se numesc complementare si se anuleaza una pe cealalta, astfel culoarea care se foloseste pentru a anula galbenul este violet.

 • ACTIUNE DE CURATARE DELICATA

Formula este caracterizata de o baza de curatare

 

4. Stabilizer (sampon stabilizator) 1000 ml

stabilizer

Sampon stabilizator special pentru parul vopsit, decolorat si tratat cu pH 4.5.

CARACTERISTICI

Avand o actiune speciala post tratamente de vopsire si decolorare, acest produs curata delicat si perfect pielea si parul.

Inlatura in totalitate reziduurile de vopsea si neutralizeaza la fiecare spalare orice materie alcalina activa. In consecinta, echilibreaza pH-ul, stabilizeaza culoarea cosmetica si asigura un tratament de lunga durata. Imbogatit cu Proteine din Grau si Trimetilglicina, acesta hidrateaza profund parul, facandu-l usor de pieptanat si imbogatind luciul culorii.

MOD DE FOLOSIRE

Aplicati produsul si masati usor.

Clatiti bine, repetati aplicarea si lasati sa actioneze cateva momente, apoi clatiti din nou.

PLUS

 • OSMOSISTEM MULTI-PROTECTOR

(Trimetilglicina)

 • PROTEINE DIN GRAU

Proteinele din grau cvaternare cu substantivitate inalta redau parului tratat luciul, matasimea si efectul volumizant vizibil.

 • AGENTI CATIONICI DE CONDITIONARE

Polimerii cationici de conditionare cu substantivitate inalta, in combinatie cu proteinele din grau cvaternare redau parului tratat luciul, matasimea si efectul volumizant. De asemenea, acestea ofera garantia ca parul va fi usor de pieptanat, inlaturand efectul de incalcire.

 • pH 4.5 si FILTRE UV

In cazul tratamentelor de vopsire si decolorare ale parului, solzii cuticulelor se deschid pentru ca substantele de colorare si oxidantii sa penetreze firul de par. Formula cu pH acid 4.5 reda parului structura originala, inchizand solzii, fapt care ofera o culoare ce dureaza mai mult timp. Mai mult, filtrele UVB actioneaza ca o bariera impotriva radiatiilor ultraviolete care cauzeaza degradarea agentilor de colorare, contribuind la stabilizarea culorii.

 • ACTIUNE DELICATA DE CURATARE

Formula este caracterizata de o baza de curatare care garanteaza o toleranta buna a pielii si produce o spuma cremoasa compacta.

 

5. Gloss-up (masca iluminatoare) 1000 ml

glossup

Masca-gel iluminatoare cu actiune rapida.

CARACTERISTICI

Tratament profesional de conditionare cu o putere mare de redare a luciului, textura gelatinoasa inovativa si actiune rapida si eficienta. Formula acida a pH-ului (3.5) ajuta la stabilizarea si protejarea culorii cosmetice. Nivelul pH-ului parului este reechilibrat, astfel consolidand inchiderea solzilor cuticulelor fara a ingreuna parul. Mai mult, acest produs imbunatateste rezistenta culorii cosmetice si a fibrei firului de par impotriva agresiunilor externe.

MOD DE FOLOSIRE

Odata parul spalat si uscat in prosop, aplicati produsul pe lungime. Distribuiti cu un pieptene, lasati sa actioneze, apoi clatiti bine cu apa calduta.

PLUS

 • OSMOSISTEM MULTI-PROTECTOR

(Trimetilglicina)

 • AMINO ACIZI DIN MATASE

Moliciunea matasii pentru un efect restructurant si volumizant: amino acizii liberi, obtinuti din matase pura, datorita greutatii moleculare mici, penetreaza in mod activ cuticula firului de par deteriorat dar si a celui sanatos, avand un efect hidratant profund. Acestia fac ca parul sa fie mai usor de pieptanat, dand volum si neingreunand orice tip de par.

 • AGENTI DE CONDITIONARE CARE OFERA LUCIU

Actiunea cosmetica este sustinuta de un polimer care ofera luciu excelent, iar in combinatie cu polimerii cationici de conditionare asigura o actiune de descalcire, atat pe parul umed cat si pe cel uscat si control electrostatic fara a ingreuna parul.

Contine un agent de conditionare.