vopselehsVopselele Helen Seward sunt destinate sa satisfaca orice exigenta in materie de colorare a parului. Color System va ofera infinite posibilitati creative printr-o gama de 85 de culori, de la cele naturale la ultimele culori in tendinte, oferind stilistilor posibilitatea de a obtine colorari variate si originale. Vopsele Color System au fost dezvoltate in urma unor noi formule, mult mai eficiente pentru a putea obtine un rezultat de colorare mult mai rapid si perfect din punct de vedere tehnic. Vopsele Color System au o formula noua bogata in Trigycine. Formula perfect echilibrata de pigmenti coloranti asigura o culoare uniforma, stralucitoare si protectie asupra scalpului.

Activitatea de cercetare si dezvoltare a laboratoarelor Helen Seward a fost intotdeauna axata pe solutii inovatoare utilizand tehnologii avansate care sa confere maximum de siguranta in aplicare. Ultima realizare importanta a fost crearea Sistemului HP „High Performance” care se diferentiaza atat prin noua forma de prezentare cat si prin renovarea liniei Color System. Fiecare produs se caracterizeaza printr-un complex special integrat de principii active – cum ar fi Advanced Omega System pentru cremele colorante si Multiprotection Osmosystem pentru decoloranti si oxidanti – care in combinatie dezvolta o actiune sinergica si specifica pentru a garanta:

  • Extrema versatilitate;
  • Protectie superioara a scalpului si a parului;
  • Rezultate perfecte.

Modul de abordarea a colorarii parului conform Sistemului HP a devenit mult mai tehnic si profesional bazandu-se pe particularitatile Programului de Colorare care, in salon, asigura realizarea unui serviciu exclusivist si personalizat. Se pleaca de la evaluarea aprofundata a sanatatii firului de par, lucru indispensabil pentru individualizarea  celui mai adecvat produs de colorarea sau decolorare destinat sa asigure efectul dorit. O noua filosofie care valorifica profesionalitatea stilistilor si multumeste clientii.

 

basichp1

BASIC HP2 100ML

Cuprind nuantele de baza. Reprezinta factorul cheie pentru a obtine mii de reflexii si tonuri cand sunt amestecate cu alte nuante.Asigura acoperire totala a parului alb. Sunt folosite in amestecuri pentru o mai mare putere de acoperire a parului alb. Amestec 1:1,5

blondup

BLOND-UP 100ML

Vopsele cu putere de deschidere.Sunt asigurate culori stralucitoare si transparente si o putere de decolorare de pana la 4 tonuri. Amestec 1:2.

coolhp

COOL 100ML

Cuprinde tonuri luminoase care asigura acoperire completa si uniforma. Amestec 1:1,5

PURE 3D 100ML

8 nuante naturale, intense si stralucitoare. Amestecate cu alte nuante, vopsele pure accentueaza efectul 3d pe reflexii. Amestec 1:1,5

RED 100ML

Cuprinde nuante intense de rosu, cu reflexii puternice si de durata. Amestec 1:1,5

TONE-UP 60ML

Tonuri pastele pentru a da nuanta dorita parului blond sau decolorat.Nu contin amoniac. 60ml Amestec 1:1.

WARM-HP 100ML

Cuprind nuante aurii, aurii-aramii si aramii. Cand sunt amestecate cu nuantele naturale, culoarea devine mai calda. Amestec 1:1,5

X-BLOND 100ML

Vopsele cu putere de deschidere.Sunt asigurate culori stralucitoare si transparente si o putere de decolorare de pana la 4 tonuri. Amestec 1:2.

 

developer-5

OXIDANT 150ML/1000ML 5 VOL / 1,5%

Activator pentru tonalizare si spalari decapante.

developer-10

OXIDANT  150ML/1000ML 10 VOL / 3%

Este folosit cu vopsea pentru acoperirea de par alb in proportie de 70% din parul total. Ideal pentru colorari ton pe ton.

developer-20

OXIDANT 150ML/1000ML 20 VOL / 6%

Este folosit cu vopsea pentru acoperirea de par alb in proportie de 100% din parul total. Ideal pentru a putea vopsi in nuante mai inchise. Se poate obtine si o deschidere de 1 sau 2 tonuri.

developer-30

OXIDANT 150ML/1000ML 30 VOL / 9%

Se poate obtine si o deschidere de 2 sau 3 tonuri. Perfect pentru realizarea suvitelor si pentru evidentierea reflexiilor pe lungimi.

developer-40

OXIDANT 150ML/1000ML 40 VOL /12 %

Are putere mare de decolorare. Folosit cu vopsea X_BLOND si BLOND_UP sau cu pudra decoloranta se obtin nuante mai deschise pana la 6 tonuri.