Produse Decolorare

1.Pudra decoloranta Ultra V 500g

ultrav

Pudra nevolatila, potentiata pentru decolorari rapide de pana la 7 tonuri.Formula multiprotectiva cu trimetrilglicina si uleiuri minerale. Este in special potrivita pentru parul natural sau care este vopsit in nuante inchise. Un rezultat tehnic precis pentru un comfort maxim.

Pudra potentatoare cu actiune antiingalbenire pentru un rezultat tehnic extrem si de mare randament.

Prezenta micro-pigmentilor violeti asigura un excelent efect anti-ingalbenire. Blondul este uniform si stralucitor.

-Decolorari sigure pana la 7 tonuri

-Formula multiprotectiva cu ulei mineral si trimetriglicina

-Destinata in mod special parului natural si vopsit,chiar in baze inchise.Ideal pentru contraste.

-Pudra nevolatila.

-Pentru toate tehnicile de decolorare (folie de aluminiu, hartie termica, tehnica libera)

Preparare: Luati cantitatea necesara de pudra, puneti-o intr-un bol nemetalic, adaugati oxidant 20-30-40 vol la o ratie de amestec de 1:2 in functie de rezultatul dorit si de tehnica de folosire. Amestecati cu o spatula sau pieptanati sa obtineti a crema consistenta si omogena.Nota: la folosirea cu folia de aluminiu este recomandat un amestec de 1 la 2 cu crema oxidanta de 20 vol.

 

2.Pudra decoloranta Blond L 500g

blondl

Pudra nevolatila, fara amoniac parfumata pentru decolorari pana la 5 tonuri.Formula multiprotectiva cu trimetrilglicina si uleiuri minerale. Este in special potrivita pentru parul natural sau care nu este vopsit in nuante inchise. Un rezultat tehnic precis pentru un comfort maxim. Pudra fara amoniac profesionala pentru un rezultat tehnic ce ofera un comfort maxim. Parul este protejat, stralucitor si matasos la atingere iar blonul este perfect

-Decolorari sigure pana la 5 tonuri

-Formula multiprotectiva cu ulei mineral si trimetriglicina

-Destinata in mod special parului natural,

-Pentru toate tehnicile de decolorare (folie de aluminiu, hartie termica, tehnica libera)

Preparare: Luati cantitatea necesara de pudra, puneti-o intr-un bol nemetalic, adaugati oxidant 20-30-40 vol la o ratie de amestec de 1:2 in functie de rezultatul dorit si de tehnica de folosire. Amestecati cu o spatula sau pieptanati sa obtineti a crema consistenta si omogena, din aceasta faza culoarea variaza de la galben la alb si, dupa o perioada, amestecul pentru decolorat va fi gata de folosit la putere maxima.