hidraCuloarea naturala a parului depinde in mod deosebit de trei factori: cantitatea de pigment din cortex, reflexia produsa de conditia superficiala a parului si de refractia datorata de prezenta bulelor de aer din nucleul firului de par. Culoarea naturala este adeseori schimbata, din motive estetice, cu ajutorul tratamentelor de colorare si decolorare: astfel, parul tratat chimic este mai expus micro-agresiunilor externe. Consecintele extreme ale modificarii chimice artificiale a culorii (fotooxidare) si ale modificarii fizice a suprafetelor parului sunt urmatoarele: culoare stearsa, opacitatea, cresterea porozitatii, pierderea elasticitatii si formarea „varfurilor despicate”.

Tratamentul de hidratare HYDRA este un tratament-tinta conceput pentru a proteja structura si culoarea parului tratat, prevenind deshidratarea si reparand alterarile suprafetei firului de par.

INGREDIENTE NATURALE si DE INALTA TEHNOLOGIE CONTINUTE DE PRODUSELE HYDRA

  • EXTRACTE DIN FRUCTE – O selectie de fructe mediteraneene, cum ar fi portocala, lamaia, kiwi si pepenele, care ofera – datorita proprietatilor date de concentratia lor – o actiune profunda de hidratare si anti-oxidare.
  • In mod particular, extractul pretios de PORTOCALA ROSIE Siciliana este bogat in BIOFENOLI (antocianine) care neutralizeaza radicalii liberi cu ajutorul unei actiuni foto-protective si anti-imbatranire, prelungind durata si stralucirea culorii.
  • Complexul ACE, un sistem de microsfere lipozomale cu o structura multi-stratificata de eliberare controlata a:Vitaminei C, un antioxidant natural puternic care ofera protectie surprinzatoare impotriva alterarii oxidative rezultate din expunerea la razele UV
  • Vitaminei A, ce are o actiune protectiva si rehidratanta

Vitaminei E, care previne si repara alterarile cauzate de razele UV, garantand o culoare cosmetica de lunga durata.

hidra2

Tratamentul HYDRA ofera formule concentrate de actiune care functioneaza la nivele diferite:

  • Protejarea culorii,
  • Imbunatatirea culorii si cresterea duratei pentru a se obtine o culoare cosmetica intensa, stralucitoare si de lunga durata,
  • Imbunatatirea estetica a fibrelor de par tratate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produse Hydra

  1. Sampon Hydra 1000ml/300ml/75ml

sampon_hidra

Sampon Hidratant HYDRA: CURATARE COSMETICA HIDRATANTA

O formula cosmetica hidratanta bogata ce ofera curatare delicata si profunda a parului colorat si tratat, respectand in totalitate culoarea cosmetica. Actiunea sa protectiva specifica incepe odata cu ELIBERAREA CONTROLATA  a Vitaminelor A, C si E oferite de Complexul ACE.Acest produs imbunatateste aspectul matasos al parului si docilitatea, redandu-i stralucirea.Folosit in special dupa un tratament de colorare: pH-ul acid al formulei reechilibreaza pH-ul parului, stabilizand culoarea.

Mod de folosire: aplicati pe parul umed si masati delicat. Clatiti bine cu apa calduta si repetati procedura, lasand produsul sa actioneze cateva minute, emulsifiati si clatiti din nou.

 

2.Masca Hydra 500ml/250ml/75ml

masca_hidra

Masca Hidratanta HYDRA: HIDRATARE PROFUNDA

Folosita in special pentru tratamentul parului foarte deterorat, colorat/tratat.O masca hidratanta cu un efect imbunatatit de conditionare, ofera rehidratare profunda, redand aspectul matasos si stralucirea parului colorat si foarte deteriorat, avand in acelasi timp si proprietati antistatice excelente.Ofera de asemenea o protectie superioara anti-imbatraire si anti-oxidare a culorii cosmetic.

Mod de folosire: dupa ce ati spalat si uscat parul in prosop, aplicati crema pana la varfuri. Distribuiti produsul folosind un pieptene, lasati sa actioneze 5-10 minute, apoi emulsifiati si clatiti bine cu apa calduta.

 

  1. Balsam Hydra 1000ml/300ml/75ml

balsamhidra

Balsam Hidratant HYDRA: HIDRATARE INTENSA

Folosit in special pentru tratamentul parului colorat/tratat si sensibilizat.Un tratament de hidratare intensa ce protejeaza in mod activ culoarea naturala si cosmetica a parului, crescandu-i rezistenta impotriva micro-agresiunilor externe si a actiunii anti-imbatranire.Produce un efect de descalcire imediat fara a ingreuna parul, neutralizand sarcinile electrostatice.Reda aspectul matasos si stralucirea culorii parului tratat, a carui aspect se imbunatateste de la o aplicare la alta a tratamentului.Folosit in mod ideal dupa un tratament de colorare: pH-ul acid al formulei reechilibreaza pH-ul parului, stabilizand culoarea.

Mod de folosire: acest produs a fost conceput in asa fel incat sa permita o aplicare usoara si o clatire rapida. Dupa ce ati spalat si ati uscat parul in prosop, aplicati produsul pana pe varfuri. Distribuiti produsul cu un pieptene, lasati-l sa actioneze cateva minute, apoi emulsifiati si clatiti bine cu apa calduta.

 

  1. Fluid Hydra 200ml/75ml

fluidhidra

Fluid Hidratant HYDRA: HIDRATARE INSTANTA

Folosit in special pentru tratamentul parului colorat/tratat si subtire.Ideal daca este folosit ca si protectie zilnica a culorii cosmetice pentru orice tip de par.Balsam bifazic pentru stralucire cu hidratare instanta. O formula concentrata pentru protectia activa a culorii cosmetice si a parului tratat: creste rezistenta parului la agresiunile externe, redand in acelasi timp docilitatea si stralucirea extraordinara. Este un balsam eficient pentru parul subtire si colorat. Se recomanda folosirea produsului inaintea coafarii.

Mod de folosire: AGITATI  inainte de folosire pentru a amesteca in totalitate cele doua faze, apoi pulverizati uniform pe parul umed sau uscat si distribuiti cu un pieptene. NU CLATITI.