532927_759068507473844_4440530287050049033_n

Parul care este intr-o conditie excelenta are o suprafata cilíndrica acoperita de cuticule neregulate sub forma de solzi, pozitionate ca niste placi suprapuse: datorita cheratinei din structura lor chimica, acestea sunt lucioase in mod natural. Parul sanatos este compact si matasos la atingere, atata timp cat varful solzilor este perfect atasat pe cortex. Micro-agresiunile mediului inconjurator (soare, umiditate excesiva, vant, praf, ceatasi fum, radicali liberi), cele chimice sal mecanice (pieptanarea gresiva, uscare cu era cald) pot cauza insuficienta lubrifierii naturale a parului, care mai apoi devine opac, uscat, degradat si aspru la atingere. Degradarea structurii delicate a cuticulei duce la expunerea cortexului intern la numeroase tipuri de agresiune, astfel porozitatea parului crescand. Tratamentul de reparare NUTRIVE reprezinta cel mai precis si adecvat raspuns cosmetic la nevoile parului uscat si cret: de fapt, acesta ofera o serie completa de formule cosmetice pentru tratamentul de hranire si reparare a fibrelor parului.

 

 

 

 

 

 

big

INGREDIENTE NATURALE SI INGREDIENTE ACTIVE DE INALTA TEHNOLOGIE FOLOSITE PENTRU CREAREA PRODUSELOR NUTRIVE

Ceramidele BIO-TECH: BIO-CERAMIDE DIN FLOAREA SOARELUI + CERAMIDE DE INALTA TEHNOLOGIE (ceramide conservate in microsfere multistratificate cu eliberare controlata) pentru o actiune puternica de reparare, imbunatatind rezistenta parului si retentia umiditatii

Complexul OLEA: ce contine:PROTEINE DIN GRAU, care datorita afinitatii mari la fibra parului, ajuta la formarea unui bio-film protector si garanteaza conditionarea si restructurarea eficienta a paruluiEXTRACT DE MASLINE: bogat in substante esentiale – cum ar fi proteine, minerale, vitamine, antioxidanti – ofera luciu si regenereaza parul fragil si slabit

ULEIURI BOTANICE – ce au proprietati de netezire si lubrifiere, protejeaza parulimpotriva uscarii si slabirii datorate imbatranirii natural si a micro-agresiunilor.

Alte extracte care imbogatesc formula:

ULEI DE MASLINE NESAPONIFICABIL, care are proprietati cu un grad ridicat de netezire si protectie antioxidanta datorita concentratiei mari de Vitamina E

PROTEINE DIN GRAU, care datorita afinitatii mari la fibra parului, ajuta la formarea unui bio-film protector si garanteaza conditionarea si restructurarea eficienta a parului

Alte extracte care imbogatesc formula:

EXTRACT DE MASLINE: bogat in substante esentiale – cum ar fi proteine, minerale, vitamine, antioxidanti – ofera luciu si regenereaza parul fragil si slabit

ULEIURI BOTANICE – ce au proprietati de netezire si lubrifiere, protejeaza parulimpotriva uscarii si slabirii datorate imbatranirii natural si a micro-agresiunilor.

TRATAMENTUL

Tratamentul NUTRIVE ofera formule-tinta care actioneaza in cinci feluri distincte

  1. ACTIUNE DE RESTRUCTURARE: consolideaza coeziunea solzilor de pe suprafata cuticulelor
  2. EFECT DE EMOLIERE: modifica senzorialitatea parului printr-o actiune de hranire profunda
  3. ACTIUNE ANTISTATICA: elimina diferentele de sarcina electrica dintre firele de par
  4. EFECT DE STRALUCIRE: schimba reflexia luminii de la suprafata firelor de par datorita actiunii emoliente si de lubrifiere
  5. ACTIUNE DE DESCALCIRE: acopera fibrele cu agenti filmogeni, care le protejeaza si previnin calcirea firelor de par.

Produse Nutrive

  1. Sampon Reparator Nutrive1000ml/300ml/75ml

repair SHAMPOO NUTRIVE

Sampon Reparator NUTRIVE: PRODUS COSMETIC NUTRITIV DE CURATARE 1000ML/300ML/75ML

O formula cosmetica bogata, care ofera o curatare completa si delicata a fibrelor parului si o restructurare cosmetica specifica, ce incepe odata cu ELIBERAREA CONTROLATA a CERAMIDELOR DE INALTA TEHNOLOGIE.

Actiunea nutritiva si reparatoare profunda imbunatateste efectul de descalcire si docilitate a parului, redandu-i consistenta, stralucirea, elasticitatea si finetea.

Mod de folosire: aplicati pe parul umed si masati delicat. Clatiti bine cu apa calduta si repetati actiunea, lasati as actioneze cateva minute, emulsifiati apoi clatiti din nou.

 

2.Masca cu ulei de masline Nutrive 500ml/250ml/75ml

OLEA MASK

Masca cu ulei de masline NUTRIVE: HRANIRE PROFUNDA 500ML/250ML/75ML

Recomandata in special pentru tratarea parului uscat, cret, dezordonat.

Masca nutritiva cu actiune intensa speciala pentru tratatarea parului uscat si cret: hraneste in profunzime, imbunatatind textura, rezistenta si elasticitatea, consolidand in acelasi timp coeziunea solzilor de pe suprafata cuticulelor si facand suprafata firului de par mai matasoasa si neteda.

Cu o formula ce controleaza parul cret, aceasta ajuta la disciplinarea parului fara a-l ingreuna, neutralizand sarcinile electrostatice si redand parului aspectul neted si matasos la atingere.

Are un efect de descalcire intens si redá parului stralucirea.

Mod de folosire: dupa ce ati spalat si ati sters parul cu prosopul, aplicati crema pe toata lungimea. Distribuiti produsul folosind un pieptene, lasati sa actioneze 5-10 minute, apoi emulsifiati si clatiti cu apa calduta.

 

  1. Lotiune Reparatoare Nutrive 10ml

REPAIR LOTION NUTRIVE

Lotiune Reparatoare NUTRIVE: ACTIUNE INTENSA DE RESTRUCTURARE 8 FIOLEX 10ML

Recomandata in special pentru tratarea parului uscat, sensibilizat si subtiat. O lotiune cu actiune intensa si extinsa de reparare, aceasta actioneaza in mod selectiv in locurile unde fibrele parului sunt mai deteriorate si sensibilizate. Tratamentul de restructurare previne deshidratarea parului printr-o actiune de formare a agentilor filmogeni, oferind protectie térmica inainte de coafare si reparand deteriorarile cauzate de factorii externi.

Reda textura, elasticitatea, stralucirea si aspectul matasos parului uscat, tocit si slabit. Mod de folosire: impartiti parul (umed, sters cu prosopul) in suvite mari. Pulverizati uniform pe fiecare suvita insistand pe partile cele mai deteriorate, uscate si sensibilizate. NU CLATITI.

DOZE recomandate:

Par scurt-mediu: o jumatate de doza (5 mL)

Par mediu-lung: o doza (10 mL)

 

  1. Fluid cu ulei de masline Nutrive 125ml/30ml

OLEA FLUID NUTRIVE

Fluid cu ulei de masline NUTRIVE: ACTIUNE DE NETEZIRE 125ML/30ML

Recomandat in special pentru tratarea parului uscat, cret, dezordonat.

Disciplineaza parul fara a-l ingreuna, redandu-i aspectul matasos, flexibilitatea si imbunatatind textura si elasticitatea parului uscat si cret.

Produce imediat um efect de descalcire, dand parului stralucire si un aspect matasos. Formand un film protectiv, parul este protejat de caldura uscatorului si de alte micro-agresiuni externe: folosit ca si tratament de finisare, acesta ajuta la mentinerea coafurii chiar si in conditii de umiditate ridicata. Datorita actiunii intense impotriva incretirii, acesta este de asemenea recomandat si pentru parul cret sau ondulat pentru a reface forma buclei si a-i da un aspect matasos si stralucire.

Mod de folosire: puneti o cantitate mica in palma si distribuiti uniform pe parul umed. Repetati actiunea dupa coafare (daca este necesar). NU CLATITI.

Poate fi folosit si zilnic pentru netezire, descalcire si stralucire.