radiant

Parul si scalpul sunt foarte sensibile la efectele poluarii mediului inconjurator: praful fin, metalele grele si radicalii liberi pot cauza pierderea vitalitatii, slabirea, opacitatea si deshidratarea fibrelor parului si pot provoca iritarea si dermatita scalpului. Permeabilitatea fibrei parului la apa si, ulterior, la umiditatea mediului inconjurator este cauza sensibilitatii acesteia la poluanti.

Pentru a proteja fibrele parului impotriva degradarilor cauzate de poluarea mediului inconjurator, este important sa:

Inlaturam frecvent, chiar si zilnic, substantele poluante folosind un tratament-tinta de curatare delicat,

Aplicam tratamente de hidratare de lunga durata care sa re-compacteze cuticula, redand parului rezistenta la agresiunile externe,

Protejam la exterior fibrele parului slabite/stresate cu ajutorul produselor anti-oxidante si anti-imbatranire care formeaza agenti filmogeni ce actioneaza ca o bariera impotriva penetrarii poluantilor. Tratamentul Anti-Poluare RADIANT ofera mijloacele cosmetice ideale pentru a garanta tratamentul universal anti-poluare.

INGREDIENTE ACTIVE NATURALE si DE INALTA TEHNOLOGIE ale produselor RADIANT

  • POLIFENOLI DIN STRUGURI ROSII – Apreciatul extract din Struguri rosii, deosebit de bogat in biofenoli, pentru o actiune protectiva importanta impotriva stresului oxidativ cauzat de poluantii mediului inconjurator.
  • POLIFRUCTOL Complex – Polimerii din fructoza combinati cu lipozomi pentru a imbunatati biodisponibilitatea parului, pentru o actiune hidratanta excelenta si de lunga durata (hidratare de lunga durata).ULEI DE COACAZE NEGRE – Bogat in acizi grasi esentiali si emolienti fundamentali pentru a reda aspectul matasos parului stresat si dezordonat.OTET DIN FRUCTE – Cu proprietati extraordinare de redare a stralucirii, dedicat tratamentului parului subtire.
  • EXTRACT DE RODIE – Bogat in taninuri cu proprietati astringente, pentru intarirea eficienta a fibrelor parului.

Alte ingrediente care imbogatesc formula:

ULEI DE COACAZE NEGRE – Bogat in acizi grasi esentiali si emolienti fundamentali pentru a reda aspectul matasos parului stresat si dezordonat.

EXTRACT DE RODIE – Bogat in taninuri cu proprietati astringente, pentru intarirea eficienta a fibrelor parului.

OTET DIN FRUCTE – Cu proprietati extraordinare de redare a stralucirii, dedicat tratamentului parului subtire.

TRATAMENTUL

Tratamentul RADIANT ofera urmatoarele obiective cosmetice:

  • Curatare cosmetica tinta in functie de tipul de par (fragil, normal, dezordonat),
  • Prevenire si reparare a deteriorarilor cauzate de poluantii atmoseferici,
  • Stralucire maxima,
  • Protectie termica inaintea coafarii.

 

Produse Radiant

1.Sampon Relaxant Radiant 1000/300/75 ml

relax-shampoo-radiant-2-s1-g

Samponul Relaxant RADIANT: CURATARE COSMETICA PENTRU NETEZIRE 1000ml/300ml/75ml

Folosit in special pentru parul dezordonat.

Are o formula cosmetica bogata care netezeste fibrele de par dezordonate, ofera o curatare delicata, inlaturand complet particulele de praf si poluantii, garantand controlarea parului care tinde sa fie cret si greu de ordonat. Imbuntateste in mod extraordinar netezirea si docilitatea, redandu-i parului stralucirea si aspectul matasos.

Mod de folosire: aplicati pe parul umed si masati. Clatiti bine cu apa calduta si repetati procedura, lasand produsul sa actioneze cateva secunde, emulsifiati apoi clatiti din nou.

 

2.Sampon de Uz Frecvent Radiant 1000/300/75 ml

daily-shampoo-radiant

Sampon de Uz Frecvent RADIANT: CURATARE COSMETICA DE REVIGORARE 1000ml/300ml/75ml

Folosit in special pentru parul normal si uz frecvent.

Cu o textura placuta si actiune de revigorare, acest produs curata parul in profunzime, inlaturand praful si reziduurile de fum si ceata pentru sanatatea zilnica a parului. Avand o actiune de rehidratare, produsul reda vizibil textura si vitalitatea fibrelor de par deteriorate din cauze naturale, sustinand netezirea si imbunatatind aspectul matasos si stralucitor.

Mod de folosire: aplicati pe parul umed si masati. Clatiti bine cu apa calduta si repetati procedura, lasand produsul sa actioneze cateva secunde, emulsifiati apoi clatiti din nou.

 

3.Sampon pentru Volum Radiant 1000/300/75 ml

volume-shampo-g

Sampon pentru Volum RADIANT: CURATARE COSMETICA PENTRU VOLUM 1000ml/300ml/75ml

Folosit in special pentru parul subtire si fara volum.

Cu o actiune de redare a volumului, aceasta formula curata delicat parul subtire, deteriorat, eliminand complet impuritatile. Ofera docilitate si stralucire vizibila: datorita actiunii sale de rehidratare, fibrele de par slabite isi recapata vitalitatea, nuanta si volumul. Produsul este recomandat si pentru parul cret, redand buclei volumul si textura.

Mod de folosire: aplicati pe parul umed si masati. Clatiti bine cu apa calduta si repetati procedura, lasand produsul sa actioneze cateva secunde, emulsifiati apoi clatiti din nou.

 

4.Balsam Radiant 1000/300/75 ml

absolute-conditioner

Balsam RADIANT Absolute: STRLUCIRE EXTREMA 1000ml/300ml/75ml

Ideal pentru toate tipurile de par.

Balsam-crema cu o textura inovativa, conditioneaza si netezeste rapid si eficient parul, fara a-l ingreuna.

Parul isi recapata imediat docilitatea, volumul si stralucirea. Actiunea de hidratare de lunga durata si pH-ul acid sustin protejarea fibrei de par, consolidand inchiderea solzilor cuticulei si imbunatatind rezistenta parului la agresiunile externe. Produsul ofera de asemenea si protectie anti-oxidanta si anti-imbatranire.

Mod de folosire: dupa spalarea si uscarea parului in prosop, aplicati produsul pe lungimea parului. Distribuiti folosind un pieptene, lasati sa actioneze cateva minute apoi emulsifiati si clatiti bine cu apa calduta.

 

5.Fluid Termo-Activ Radiant 125ml

termo_active_g

Fluid Termo-Activ RADIANT: PROTECTIE TERMICA 125ml

Ideal pentru toate tipurile de par.

Un fluid termo-protectiv de conditionare, folosirea lui fiind ideala inaintea coafarii: de fapt, acesta ofera protectie eficienta, mentinand un grad inalt de hidratare in interiorul firului de par si facandu-l mai rezistent la tratamentele termice (feon, placa de intins parul si ondulator). Formeaza un film protector de conditionare pe suprafata fibrei parului ce permite pieptanarea si alunecarea placii de intins parul in timpul coafarii: parul are volum, stralucire si este perfect hidratat. Filmul care inveleste firul de par actioneaza ca o bariera cosmetica impotriva penetrarii si actiunii poluantilor mediului inconjurator, oferind protectie maxima impotriva stresului oxidativ.

Mod de folosire: pulverizati uniform pe parul umed sau uscat si distribuiti cu un pieptene. NU CLATITI.

Nota: poate fi folosit si zi de zi ca tratament pentru conditionare/stralucire si pentru a imbunatati actiunea anti-poluare.