LOCUL 1. -> VOPSEA COLOR SYSTEM 100ML

vopselehsVopselele Helen Seward sunt destinate sa satisfaca orice exigenta in materie de colorare a parului. Color System va ofera infinite posibilitati creative printr-o gama de 85 de culori, de la cele naturale la ultimele culori in tendinte, oferind stilistilor posibilitatea de a obtine colorari variate si originale. Vopsele Color System au fost dezvoltate in urma unor noi formule, mult mai eficiente pentru a putea obtine un rezultat de colorare mult mai rapid si perfect din punct de vedere tehnic. Vopsele Color System au o formula noua bogata in Trigycine. Formula perfect echilibrata de pigmenti coloranti asigura o culoare uniforma, stralucitoare si protectie asupra scalpului.

LOCUL 2.-> NUTRIVE OLEA FLUID 125ML

OLEA FLUID NUTRIVE

Fluid cu ulei de masline NUTRIVE: ACTIUNE DE NETEZIRE

·          Recomandat in special pentru tratarea parului uscat, cret, dezordonat.

Disciplineaza parul fara a-l ingreuna, redandu-i aspectul matasos, flexibilitatea si imbunatatind textura si elasticitatea parului uscat si cret.

Produce imediat um efect de descalcire, dand parului stralucire si un aspect matasos. Formand un film protectiv, parul este protejat de caldura uscatorului si de alte micro-agresiuni externe: folosit ca si tratament de finisare, acesta ajuta la mentinerea coafurii chiar si in conditii de umiditate ridicata. Datorita actiunii intense impotriva incretirii, acesta este de asemenea recomandat si pentru parul cret sau ondulat pentru a reface forma buclei si a-i da un aspect matasos si stralucire.

LOCUL 3.->ALCHEMY ARGAN SPRAY MASK 125ML

mascaarganalchemy

Masca Spray cu Ulei de Argan ALCHEMY: PRODUS MULTIFUNCTINAL 10 IN 1

Formula extrem de versatila poate fi folosita atat inaintea coafarii cat si ca tratament de conditionare, oferind „10 beneficii”:

1.        Actiune reparatoare

2.        Descalcire excelenta

3.        Efect anti-incretire

4.        Protectie impotriva caldurii

5.        Coafare mai usoara si mai rapida

6.        Textura si aspect matasos extraordinare

7.        Stralucire maxima

8.        Coafura dureaza mai mult

9.        Previne despicarea varfurilor

Protectie anti-imbatranire/Durata mai lunga a culorii