reforce

Avand la baza cele mai actuale cunostinte despre morfogeneza parului, in fenomenul caderii parului a fost observata implicarea unui mecanism foarte complex care implica mai multi factori.

Caderea a 10-50 fire de par pe zi este un lucru natural: o cadere a parului mai considerabila poate fi semnul unei probleme temporare (alopecie reversibila) sau a uneia mai serioase (alopecie androgenica), fiind insotite de rarirea parului, subtierea progresiva a foliculului firului de par si producerea de fire de par din ce in ce mai subtiri si deteriorate.

Linia DE FORTIFICARE REFORCE ofera um raspuns eficient folosind o combinatie de ingredient active foarte valoroase si o metoda ce implica actiuni atente si masaje dedicate.

Tratamentul Profesional REFORCE, atunci cand este efectuat regulat si la timp, poate promova recuperarea functionala a foliculului firului de par, promovand cresterea unui par mai sanatos si mai puternic:astfel, faza de crestere ANAGEN este prelungita, incetinind caderea parului.

INGREDIENTE NATURALE si INGREDIENTE ACTIVE DE INALTA TEHNOLOGIE INCLUSE IN PRODUSELE REFORCE

  • EXTRACTE BOTANICE – ulei esential de Brad Argintiu, extractele de Salvie si Rozmarin cu binecunoscutele proprietati de purificare, tonificare si de stimulare a microcirculatiei.
  • COMPLEX BIOTINYL – Peptide (secventa a trei amino acizi) impreuna cu Biotina (Vitamina H), pentru reactivarea microcirculatieisi protejarea intensiva a foliculului firului de par.

Alte formule de imbogatire:

Complexul-DETOX – Extract de germeni de cardama capsulat in lipozomi – cu o actiune certificata in protejarea pieli impotriva agentilor toxici ai mediului inconjurator (poluanti ai mediului inconjurator).

EXTRACTE PHYTO-TECH – Apigenina (flavonoid extras din lamaie) si acidul oleanolic (extract din frunze de maslin) cu proprietati anti-imbatranire.

TRATAMENTUL PROFESIONAL IN SALON

Tratamentul Profesional REFORCE este efectuat in mod exclusiv in saloane si consta in 3 etape, fiecare oferind o activitate specifica in combinatie cu etapa ulterioara, pentru a obtine urmatoarele:

  • Imbunatatirea conditiei scalpului,
  • Prevenirea fenomenului de inflamare (producerea matretii, seboreea) care ar putea inhiba cresterea normala a parului,
  • Revigorarea si protejarea fibrelor slabite ale parului.

TRATAMENTUL DE INTRETINERE

Efectuat acasa, acesta suplimenteaza si completeaza tratamentul in salon.

Folosirea constanta si regulata a Samponului Fortifiant REFORCE si a Concentratului Fortifiant REFORCE garanteaza pastrarea rezultatelor obtinute in salon, promovand regenerarea functionala a foliculului firului de par, garantand astfel prelungirea fazei de crestere a parului – care devine mai apoi mai sanatos si mai puternic – incetinind caderea parului.

FRECVENTA UTILIZARII RECOMANDATA

Tipul problemei In salon Intretinere Cicluri
Cadere a parului

fiziologica periodica reversibila

4 saptamani

o data pe saptamana

4+4 saptamani

de 2-3 ori pe saptamana

2 cicluri periodice anuale
Cadere a parului intensa

asociata cu factori individuali

6 saptamani

1-2 ori pe saptamana

6+2 saptamani

de 2-3 ori pe saptamana

2/3 cicluri anuale daca

este necesar

Tratamentul de intretinere trebuie sa inceapa odata cu cel profesional si sa continue si dupa terminarea acestuia dupa cum este indicat.

 

Produse Reforce

1.Sampon Fortifiant Reforce 1000/300/75 ml

sampon reforce

Samponul Frotifiant REFORCE: CURATARE COSMETICA FORTIFIANTA 1000ml/300ml/75ml

Textura bogata si actiunea cosmetica semnificativa sunt beneficiile acestei formule specifice care curata foarte delicat: revigoreaza structura parului – cu actiune de umplere – imbunatateste si protejeaza scalpul.

Cu actiunea sa de purificare si tonificare, este perfect pentru a optimiza conditiile igienice ale scalpului, pregatindu-l sa primeasca tratamente ulterioare specifice de la care sa aiba cele mai mari beneficii.

Mod de folosire: aplicati pe parul umed si masati usor scalpul si parul. Clatiti bine cu apa calduta si repetati, lasand produsul sa actioneze cateva minute, apoi clatiti din nou.

 

2.Tonic Detoxifiant Reforce 125 ml

tonic

Tonic Detoxifiant REFORCE: PREGATIREA PRIN DETOXIFIERE 125ml

In aceasta prima etapa, scalpul este pregatit pentru tratamentele ulterioare prin neutralizarea poluantilor mediului inconjurator, indepartarea impuritatilor si stimularea activa a microcirculatiei sangelui.

Mod de folosire: pe parul uscat, pulverizati produsul direct pe scalp. Faceti un masaj delicat pentru a indeparta impuritatile, lasati sa actioneze cateva minute apoi aplicati Samponul Fortifiant REFORCE.Masajul pentru indepartarea impuritatilor Se face prin miscari de presare-rasucire cu degetele pe tesutul cutanat dur indepartand oricea aderente.

 

3.Concentrat Fortifiant Reforce 125ml, 24fl x 10ml, 8fl x10ml

concentrat 1 concentrat fiole

Concentrat Fortifiant REFORCE: ACTIUNE FORTIFIANTA SI DE RE-DENSIFICARE 125ml, 24fl x 10ml, 8fl x10ml

‘ Esenta’ Tratamentului REFORCE. O lotiune-gel concentrata pentru un tratament adjuvant imbunatatit in prevenirea caderii parului, are o actiune fortifianta anti-imbatranire asupra foliculului firului de par datorita ingredientelor active testate clinic.

Textura sa gelatinoasa inovativa ofera o senzatie extrem de placuta in momentul aplicarii, promovand o distribuire a produsului excelenta si o actiune ca de masaj asupra scalpului. Aplicarea sa pe lungimea parului asigura o actiune imediata de umplere si volumizare.

Mode de folosire: pe parul umed sau uscat, distribuiti uniform pe scalp printr-un masaj usor prin distribuire, apoi aplicati produsul pe lungimea parului folosind un pieptene. NU CLATITI. Masajul prin distribuireMentinand o presiune usoara a degetelor, aplicati o miscare de frecare moderata pe scalp. Incepeti prin masarea cefei, urcand mai apoi spre zona parietala si usor catre partea frontala, ajungand in final in varful capului.