remedy

Remedy este tratamentul exclusiv, profesional dedicat reconstructiei complete si de lunga durata a parului, care actioneaza in mod eficient din interiorul fibrei de par pana la suprafata cuticulei. Remedy reprezinta o solutie decisiva pentru toate problemele legate de subtierea parului, fiind recomandat de fiecare data cand parul este deosebit de deteriorat si lipsit de viata. Avand la baza cea mai avansata tehnologie si experienta si cunostintele profesionale ale creatorilor sai, Remedy ofera performante exceptionale pentru toate tipurile de par, fie el subtire sau gros. De fapt, tratamentul ajuta la obtinerea rezultatelor cosmetice exceptionale: parul isi recapata imediat textura si vitalitatea, fara a fi ingreunat, devenind lucios si matasos la atingere.

 

TRATAMENTUL

Tratamentul Remedy prevede trei etape, fiecare fiind caracterizata de o anume specificitate determinata de principiile active.Principalul obiectiv al tratamentului este acela de a obtine reconstructia completa a firului de par, care actioneaza la doua nivele: intern si extern.

RECONSTRUCTIE INTEGRALA

INTERNA EXTERNA

in interiorul fibrei de par la suprafata cuticulei

Datorita actiunii combinate dintre ingredientele de inalta tehnologie si principiile naturale, specificitatea tratamentului Remedy asigura o actiune tinta si de lunga durata, rezultatele vazandu-se imediat. In mod ideal, tratamentul ar trebui aplicat in functie de tratamentele tehnice suferite (vopsire, decolorare, permanent si indreptare chimica), fiind nevoie de repetarea lunara a acestuia. Tratament Intensiv: in cazul unui par slabit caruia ii lipseste textura, tratamentul trebuie repetat dupa 15 zile.

ETAPELE

ETAPA 1: PREGATIREA PARULUI – In cadrul acestei etape, cand parul este “pregatit” printr-o curatare delicata si profunda, Sferulitele, care elibereaza toate ingredientele principale, “se ancoreaza” de fibra parului.

ETAPA 2: RECONSTRUCTIA INTERNA – Aminoacizii din Grau penetreaza adanc firul de par, odata cu inceperea ELIBERARII CONTROLATE a ingredientelor principale continute de Sferulite, care se topesc pe fibra parului compactand-o.

ETAPA 3: RECONSTRUCTIA EXTERNA –Microemulsia elastomerica acopera fibra parului actionand asupra ei cu um efect protector de etansare, favorizand astfel continuarea si completarea procesului de Reconstructie.

Actiune anti-imbatranire: Polifenolii din Struguri intervin cu succes in cadrul acestor trei etape, inhiband actiunea radicalilor liberi, impiedicand astfel degradarea parului.

PRINCIPIILE ACTIVE

Naturale

  • Aminoacizii din Grau, ingrediente de baza in cadrul reconstructiei profunde a cheratinei
  • Polifenolii din Struguri, care au o actiune antioxidanta si anti-imbatranire

 

De Inalta Tehnologie

  • Hairsphere, un concept ce combina Sferulitele cu eliberarea controlata a principiilor active de “recompactare” (Ceramide din Grau, Ulei de Avocado si acizi grasi)
  • Microemulsia elastomerica, care formeaza un film protector

 

Produse Remedy

1.Samponul Remedy 750 ml

remedy-shampoo

SAMPONUL ACCELERATOR: REPARAREA PARUUI 750ML

Experienta senzoriala oferita de tratamentul Remedy incepe cu spalarea parului.Fiind caracterizat de o imagine nou-nouta si um parfum reconfortant, samponul reprezinta prima etapa a tratamentului. Esenta de curatare selectata in mod special este imbogatita cu componente emoliente care garanteaza delicatetea actiunii de curatare, permitand astfel Sferulitelor as adere la suprafata firului de par.

Mod de folosire: Aplicati produsul pe parul umed si emulsifiati cu grija pentru a indeparta orice impuritate. Clatiti cu apa calduta si aplicati din nou masand, pentru a obtine o spuma fina si bogata. Continuati sa masati usor pentru a accelera activitatea Sferulitelor, apoi clatiti bine.

 

2.Masca Remedy 500 ml

remedy filler-mask

MASCA CU EFECT DE “UMPLERE”: RECONSTRUCTIE INTERNA. 500ML

Elementul de baza al tratamentului Remedy: o masca-gel cu o eficienta ridicata de “umplere”. Formula sa este bogata in Aminoacizi din Grau care, penetrand in adancime firul de par, reintegreaza substantele pierdute si actioneaza ca niste agenti hidratanti. Reconstructia Aminoacizilor este intarita de Ceramidele din Grau eliberate in timpul acestei etape.

Mod de folosire: Stergeti bine parul cu prosopul, apoi impartiti-l in suvite. Folosind spatula oferita odata cu produsul, aplicati produsul de la radacina pe fiecare suvita, apoi masati de la varfuri spre radacini, lasand parul as alunece dintre degete pentru a ajuta penetrarea ingredientelor active. Pieptanati parul si lasati cateva minute, apoi clatiti bine.

Par rar/delicat: se recomanda aplicarea timp de 3-5 minute

Par normal/des: se recomanda aplicarea timp de 5-10 minute

 

trico-big

Pentru ca moleculele reparatoare aflate in masca Remedy sa poata penetra firul de par pana la nucleu se foloseste placa trico activator cu infra rosu fara incalzire termica.

 

 

 

 

 

3.Fluid Remedy 24fl x 8ml

fluid remedy

FLUIDUL CU EFECT DE INCHIDERE: RECONSTRUCTIE EXTERNA. 24FL X 8 ML

Acest produs reprezinta elementul valoros si esential care incheie acest tratament exclusivist si de inalta profesionalitate, garantandu-i astfel actiunea de lunga durata.Datorita proprietatilor de formare a unui film protector, acesta garanteaza o actiune completa impotriva caldurii, mentinand in acelasi timp un mare grad de hidratare inauntrul fibrei parului, facand parul ma irezistent la tratamentele termice, mentinand in acelasi timp permeabilitatea ideala. Polifenolii din Struguri, atunci cand sunt lasati mai mult timp as actioneze, ofera o protectie maxima impotriva efectului de oxidare cauzat de agresiunile externe.

Mod de folosire: Aplicati pulverizatorul pe sticla, uscati parul cu prosopul si impartiti-l in suvite. Pulverizati uniform pe fiecare suvita, insistand pe partile cele mai degradate. Nu clatiti.

DOZE recomandate:

  • Par mediu – scurt: o jumatate de doza (4 ml)
  • Par mediu – lung: o doza (8 ml)