10685420_912580575442659_97722817294404989_n       Indaco reprezinta o gama variata de produse care atunci cand este folosita de profesionisti ajuta la crearea coafurilor de la cele mai simple la cele mai structurate.

 

Produsele de finisare Indaco sunt create pentru a proteja parul pe parcursul procesului de styling si dupa ce coafura a fost finalizata. Un mix de ingredient natural active imbogatesc toate formulele produselor Indaco pentru a proteja frumusetea si sanatatea parului impotriva poluarii si altor elemente agresive din atmosfera.

indaco toate produsele

 

 

indaco-volumizing-mousse

VOLUMIZING  MOUSSE  300ML

Spuma pentru volum cu putere de fixare medie. Ofera volum maxim coafurii realizate lasand parul moale si natural. Contine aloe vera si extract de bumbac care sunt agenti hranitori pentru firul de par. Formula multiprotectoare.

indaco-volumizing-spray

VOLUMIZING SPRAY MEDIUM HOLD 350ML

Spray ecologic cu putere de fixare medie care sustine coafura realizata la orice nivel de umiditate si ofera un volum maxim.  Se usuca repede fara a lasa reziduuri . Parul nu ramane lipicios. Contine vitamina b5 si ulei de bumbac ce ofera o formula multiprotectoare pt culoare

indaco-spray-twist

SPRAY TWIST CURL SPRAY 200ML

Spray pentru bucle.  Hidrateaza si defineste perfect parul cret si rebel, oferind o fixare flexibila.Formula multiprotectoare. Formula multiprotectiva. Contine extract de bumbac si provitamina B5.

indaco-hair-spray

HAIR SPRAY MEDIUM HOLD 500ML

Spray fixativ cu putere medie de fixare.  Fixeaza coafura in orice conditie de umiditate si fara a ingreuna parul. Lasa coafura flexibila si stralucitoare. Nu lasa reziduuri. Formula multiprotectiva pentru culoarea parului.

indaco-hair-spray-strong

HAIR SPRAY STRONG HOLD 500ML

Spray fixativ cu putere mare de fixare.  Fixeaza coafura in orice conditie de umiditate si fara a ingreuna parul. Lasa coafura flexibila si stralucitoare. Nu lasa reziduuri. Formula multiprotectiva pentru culoarea parului.

indaco-styling-mousse

STYLING MOUSSE MEDIUM HOLD 300ML

Spuma pentru volum cu putere de fixare medie. Ofera volum coafurii .Permite modelarea si finisarea coafurii fara a ridigiza parul. Hidrateaza fara a lasa reziduuri. Contine aloe vera si extract de bumbac care sunt agenti hranitori pentru firul de par. Formula multiprotectoare.

indaco-styling-spray

STYLING SPRAY STRONG HOLD 350ML

Fixativ ecologic cu putere mare de fixare. Ofera o fixare puternica parului in orice conditie de umiditate. Nu este lipicios. Se usuca repede fara a lasa reziduuri.

indaco-hydrogel-g.jpeg

HYDROGEL RESTYLABLE GEL 200ML

Gel modelator cu fixare puternica. Hidrateaza si da forma parului, fara sa-l incarce si fara sa lase reziduuri. Da un aspect umed, aspect ce poate fi prelungit in timp prin umezirea parului.

indaco-sculpting-mousse

SCULPTING MOUSSE STRONG HOLD 300ML

Spuma cu putere mare de fixare.Ofera volum  si fixare fara a ingreuna parul.Ajuta la realizarea coafurilor cu linii definite. Hidrateaza fara a lasa reziduuri. Contine aloe vera si extract de bumbac care sunt agenti hranitori pentru firul de par. Formula multiprotectoare

indaco-sculpting-spray

SCULPTING SPRAY STRONG HOLD 300ML

Spray fixativ directional cu putere mare de fixare.  Fixeaza coafura in orice conditie de umiditate si fara a ingreuna parul. Lasa coafura flexibila si stralucitoare. Nu lasa reziduuri. Formula multiprotectiva pentru culoarea parului.

indaco-techno-spray

TECHNOSPRAY EXTRA-STRONG HOLD 200ML

Spray gel cu putere de fixare extra puternica. Fixeaza instantaneu parul, oferindu-i volum si stralucire. Asigura o fixare de lunga durata fara a lasa reziduuri. Formula multiprotectoare.

indaco-technogel

TECHNOGEL EXTRA STRONG HOLD 200ML

Gel  cu putere mare de fixare. Ofera o fixare puternica indiferent de conditiile meteo. Permite crearea coafurilor structurate si ofera o fixare de lunga durata fara a lasa reziduuri.

indaco-technoglaze-g

TECHNOGLAZE EXTRA STRONG HOLD 200ML

Gel fluid cu fixaare puternica. Confera o forma bine definita coafurii in orice conditii meteo permitand obtinerea unor stylinguri pline de contrast ce dureaza in timp.Nu lasa reziduuri.

indaco-stikt

STIK-T STYLING WAX 75ML

Defineste intr-o maniera flexibila parul scurt si mediu. Ofera luciu si volum parului.

indaco-spray-shine

SPRAY SHINE EXTRA SHINE 125ML

Protejeaza structura si culoarea parului, oferind luciu instant

indaco-relaxer-g

RELAXER STRAIGHT EFFECT 100ML

Crema pentru indreptarea parului. Hidrateaza si protejeaza structura firului de par asigurand un efect de intindere pentru timp indelungat.

indaco-shine-d-g

SHINE D SHINE DROPS 50ML

Ulei pentru stralucire instantanee. Formula multiprotectoare.

wax-gum-g

WAX GUM 100ML

Ceara modelatoare neuleioasa ce defineste in mod flexibil parul mediu si lung.  Pune in evidenta particularitatile coafurii si ii da luminozitate.

indaco-xtender-g

XTENDER SILKY MATT EXTRA STRONG 75ML

Pasta fibroasa cu finisaj satinat si matifiant cu fixare puternica, cu ulei de bumbac si elascomplex. Pentru coafuri dinamice, acest produs permite restilizarea parului, structurand si oferind textura fara a-l face rigid. Ideal pentru tunsori medii-scurte, separand suvite individuale pentru a obtine un efect ‚twister’

indaco-spice-elastik-g

ELASTIK SILKY MATT MEDIUM HOLD 75ML

Pasta fibroasa cu finisaj satinat si matifiant cu fixare medie, cu ulei de bumbac si elascomplex. Pentru coafuri dinamice, acest produs permite restilizarea parului, structurand si oferind textura fara a-l face rigid. Ideal pentru tunsori medii-scurte, pentru a intensifica efectul de miscare al parului oferind in acelasi timp un aspect matasos deosebit

indaco-mattfier-g

MATTFIER EXTRA MATT SOFT HOLD 75ML

Crema cu efect extra-matifiant si fixare usoara, cu ceara de albine si ozocherita. Aranjeaza parul imediat, obtinandu-se suvite definite, fara a ingreuna parul. Are un efect extra-matifiant, perfect pentru obtinerea unui aspect natural. Ideal pentru tunsori medii-scurte.