Universul parului este un univers dinamic, unul in care formele se schimba. Ele isi schimba proportiile si stilurile. Regulile sunt dictate de moda, dar mai mult decat orice altceva este dorinta pentru un nou look, pentru o imagine diferita care instiga la schimbare. Pentru a da forma dorintei voastre este foarte simplu alegand intre solutiile diferite WAVE & RELAX SYSTEM. WAVE SYSTEM este linia completa a tratamentelor de ondulare care va permite sa obtineti rezultatele dorite.

flacone-neutralizer-1000ml-g  tonic-b-1-flacone-g  tonic-b-1s-flacone-g   tonic-b-2-flacone-g

TONIC_B 500ml

Lotiune clasica pentru ondulare, imbogatita cu un COMPLEX TREA-care, ce garanteaza o putere maxima de ondulare pentru a obtine bucle puternice, definite, flexibile si de lunga durata.

 

INSTRUCTIUNI PENTRU SPECIALISTUL CARE APLICA PRODUSUL

  • Dupa ce aplicati o crema-bariera, purtati manusi de unica folosinta (din polietilena), foarte aderente care as acopere o parte din antebrat, pe parcursul tuturor fazelor de aplicare, spalare si manipulare.
  • In timpul verificarilor medicale periodice, faceti un test pentru a descoperi substantele care ar putea provoca reactii alergice.

NUMAI PENTRU UZ PROFESIONAL

PREGATIRE PENTRU ONDULARE

Faceti o samponare usoara cu Sampon de Volum MEDITER 2/S3, fara a masa scalpul, apoi uscati parul in prosop pentru a inlatura excesul de apa.

TIMP DE APLICARE

TONIC_B nr. 1/S

Par natural foarte rezistent – 15-20 min

TONIC_B nr. 1

Par natural – 15-20 min

TONIC_B nr. 2

Par vopsit si sensibilizat – 10-15 min

Timpul de aplicare incepe la terminarea montarii bigudiurilor. Nu depasiti timpul de aplicare recomandat. Nu folositi surse de caldura.

APLICARE

Protejarea pielii – OBSERVATII : Inainte de a aplica produsul, puneti o fasie de vata pe linia parului si un prosop la baza gatului clientei. Pentru a evita iritarea pielii, odata ce ati terminat de aplicat produsul (si in timpul aplicarii) este recomandat sa inlaturati si sa inlocuiti si fasia de vata si prosopul, tamponand cu vata inmuiata in apa acele zone ale pielii care intra in contact cu produsul.

 

  • Aplicati uniform pe fiecare suvita de par Lotiunea de Ondulare TONIC_B, pastrand o distanta de aproximativ 2 centimetri de scalp si evitand atingerea acestuia.
  • Alegeti diametrul bigudiului in functie de efectul de ondulare dorit. Apoi rulati parul pe bigudiu fara a trage.
  • Odata ce ati terminat de montat bigudiurile, aplicati produsul din nou cu atentie pe toate bigudiurile, acoperiti cu o casca de plastic si lasati produsul sa actioneze in functie de timpul de aplicare.

CLATIRE SI COAFARE

  • Odata ce timpul de aplicare s-a incheiat, clatiti bine cu apa calduta timp de 3 minute. Apoi, inlatutati excesul de apa de pe bigudiuri cu un prosop. Aplicati pe toate bigudiurile Neutralizantul WAVE SYSTEM 1000ML si lasati sa actioneze timp de 5 minute. Inlaturati toate bigudiurile si aplicati neutralizantul din nou, lasandu-l sa actioneze cateva minute. Clatiti cu atentie si samponati usor folosind Samponul de Volum MEDITER 2/S3, masand usor scalpul si parul. Dupa samponare, este recomandata aplicarea Balsamului Absolute MEDITER 2/C apoi, dupa ce ati clatit bine cu apa calduta, inlaturati excesul de apa cu un prosop si coafati.